Profiel | Wie zijn wij?

Van ‘t Veer Administratie & Advies is gevestigd in de Rotterdamse wijk Kralingen. Wj richten ons met name op het midden- en kleinbedrijf, vrijberoepsbeoefenaren en ZZP’ers. Bij onze doelgroep zijn de zakelijke aangelegenheden en privé-aangelegenheden onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat vereist een persoonlijke relatie met onderling vertrouwen en vertrouwelijkheid, maar ook voldoende afstand om u kritisch te kunnen adviseren. Wij streven naar relaties voor langere termijn, zowel met u als met onze medewerkers. Daardoor heeft u altijd een vaste gesprekspartner; iemand met verstand van uw zaken.

Wij hebben een samenwerkingsverband met adviesgroep Auxilium. Deze organisatie staat  accountants- en administratiekantoren bij met fiscale en juridische specialisten.

Daarnaast zijn wij verbonden aan de Raadhuis Combinatie, een samenwerkingsverband van  accountants- en administratiekantoren. Deze organisatie regelt de permanente educatie, de gezamenlijke inkoop van software en advies en de onderlinge waarneming bij tijdelijke afwezigheid.

Diensten | Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij ondersteunen u op het gebied van financiën en personeelszaken. Wij verzorgen uw boekhouding, uw salarisadministratie, uw jaarrekening en uw fiscale aangiften. Wij overzien uw financiële positie en adviseren u daarover.

Wij en diverse cliënten werken met het boekhoudpakket van Exact Online. Met dit pakket kunnen zowel wij als uzelf uw administratie verzorgen. Indien u er voor kiest de administratie zelf te voeren, dan kunt u ons machtigen de administratie in te zien, te corrigeren en indien u even geen tijd heeft de mutaties voor u in te voeren. Een flexibele oplossing.

Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor al uw financiële zaken, zoals de financiering van uw onderneming of uw eigen woning, arbeidsongeschiktheids- en oudedagsvoorzieiningen, schenken en erven, overdracht van uw onderneming etc.

Wij kennen u en uw onderneming. Daarom zijn wij in staat oplossingen te zoeken die bij u passen. Indien het ons ontbreekt aan specifieke kennis of als wij niet bevoegd zijn om op een bepaald gebied te adviseren, dan verwijzen wij u door naar specialisten uit ons netwerk.

Eric van ’t Veer
eric@veeracc.nl

Maurice Timmer
maurice@veeracc.nl