over

PROFIEL

Wie zijn wij?

Accountantskantoor Van ‘t Veer is gevestigd in de Rotterdamse wijk Kralingen. Wj richten ons met name op het midden- en kleinbedrijf, vrijberoepsbeoefenaren en ZZP'ers. Bij onze doelgroep zijn de zakelijke aangelegenheden en privé-aangelegenheden onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat vereist een persoonlijke relatie met onderling vertrouwen en vertrouwelijkheid, maar ook voldoende afstand om u kritisch te kunnen adviseren. Wij streven naar relaties voor langere termijn, zowel met u als met onze medewerkers. Daardoor heeft u altijd een vaste gesprekspartner; iemand met verstand van uw zaken.

Onze organisatie is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Accountants (NBA) en voldoet aan de gestelde beroepseisen op het gebied van deskundgheid, onafhankelijkheid en vertrouwelijkheid. Met verplichte scholing en nascholing houden wij onze medewerkers scherp. 

Daarnaast hebben wij een samenwerkingsverband met adviesgroep Auxilium. Deze organisatie staat kleinere accountantskantoren bij met fiscale en juridische specialisten.

DIENSTEN

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij ondersteunen u op het gebied van financiën en personeelszaken. Wij verzorgen uw boekhouding, uw salarisadministratie, uw jaarrekening en uw fiscale aangiften. Wij overzien uw financiële positie en adviseren u daarover.

Wij en diverse cliënten werken met het boekhoudpakket van Exact Online. Met dit pakket kunnen zowel wij als uzelf uw administratie verzorgen. Indien u er voor kiest de administratie zelf te voeren, dan kunt u ons machtigen de administratie in te zien, te corrigeren en indien u even geen tijd heeft de mutaties voor u in te voeren. Een flexibele oplossing.

Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor al uw financiële zaken, zoals de financiering van uw onderneming of uw eigen woning, arbeidsongeschiktheids- en oudedagsvoorzieiningen, schenken en erven, overdracht van uw onderneming etc.

 

Wij kennen u en uw onderneming. Daarom zijn wij in staat oplossingen te zoeken die bij u passen. Indien het ons ontbreekt aan specifieke kennis of als wij niet bevoegd zijn om op een bepaald gebied te adviseren, dan verwijzen wij u door naar specialisten uit ons netwerk. 

 

TEAM